Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

αποκάλυψη σχεδίου για τον εξοπλισμό του διαστήματος



Η Κάρολ Ρόζιν αποκαλύπτει τα ψέμματα που ο ίδιος ο Βέρνερ φον Μπράουν, ο αρχιμηχανικός των Ναζί και αργότερα της ΝΑΣΑ της αποκάλυψε. για να στήσουν ολόκληρη βιομηχανία εξοπλισμού του διαστήματος εφηύραν "εχθρούς" όχι μόνο στη γη αλλά και εκτός. μέχρι και "εξωγήινους" επινόησαν.
ο λόγος για το πρόγραμμα αυτό είναι ο έλεγχος του πληθυσμού της γης και η καταδυνάστευσή του. τρισεκατομμύρια δολλαρίων για το σκοπό αυτό που αν αξιοποιούνταν για ειρηνικά έργα δεν θα υπήρχε ούτε φτώχεια ούτε ρύπανση του περιβάλλοντος ούτε πόλεμος. το βίντεο είναι καταπληκτικό αν και με υπότιτλους στα Ολλανδικά

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Παναγιώτης Μανίκης: λαχανόκηπος με φυσική καλλιέργεια

στα παρακάτω βίντεο ο Παναγιώτης Μανίκης εξηγεί τη μέθοδο του Μασανόμπου Φουκουόκα γνωστή και ως Φυσική Καλλιέργεια (natural farming) ή μέθοδο με σβώλους







Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Να σε κυβερνούν σημαίνει......



Να σε κυβερνούν σημαίνει να σε παρακολουθούν, να σε επιθεωρούν, να σε χαφιεδίζουν, να σε ελέγχουν, να σε νομοθετούν, να σε ρυθμίζουν, να σε περιορίζουν, να σε κατηχούν, να σε νουθετούν, να σε επιτηρούν, να σε αποτιμούν, να σε κρίνουν, να σε λογοκρίνουν, να σε διοικούν, άνθρωποι που δεν έχουν ούτε την αξία ούτε την αρετή για να το κάνουν.

Να σε κυβερνούν σημαίνει σε κάθε ενέργεια, σε κάθε συναλλαγή, σε κάθε κίνηση να σε καταχωρούν, να σε καταγράφουν, να σε απογράφουν, να σε διατιμούν, να σε σφραγίζουν, να σε καταμετρούν, να σε ταξινομούν, να σε κατοχυρώνουν, να σε αδειοδοτούν, να σε εξουσιοδοτούν, να σε σημειώνουν, να σε δασκαλεύουν, να σε εμποδίζουν, να σε ανασυντάσσουν, να σε διορθώνουν, να σε επανορθώνουν.

Σημαίνει με την πρόφαση των κοινών αναγκών και στο όνομα του γενικού συμφέροντος, να σε φορολογούν, να σε εξετάζουν, να σε ληστεύουν, να σε εκμεταλλεύονται, να σε μονοπωλούν, να σε σφετερίζονται, να σε καταχρώνται, να σε συμπιέζουν, να σε υποσκελίζουν, να σε εξαπατούν, να σε κλέβουν και έπειτα, με την παραμικρή διαμαρτυρία, με την πρώτη αντίρρησή σου, να σε καταστέλλουν, να σε αλλοιώνουν, να σε εξευτελίζουν, να σε προσβάλλουν, να κυνηγούν, να σε βασανίζουν, να σε επισκιάζουν, να σε παροπλίζουν, να σε φυλακίζουν, να σε τουφεκίζουν, να σε πυροβολούν, να σε δικάζουν, να σε καταδικάζουν, να σε εξορίζουν, να σε θυσιάζουν, να σε πουλούν, να σε προδίδουν, και στο τέλος να σε κοροϊδεύουν, να σε γελοιοποιούν, να σε βρίζουν, να σε ατιμάζουν.

Αυτό είναι η κυβέρνηση, αυτή είναι η δικαιοσύνη της, αυτή είναι η ηθική της. Κι όμως, υπάρχουν ανάμεσά μας δημοκράτες που παριστάνουν ότι η κυβέρνηση είναι κάτι χρήσιμο. Σοσιαλιστές που υποστηρίζουν αυτό το αίσχος στο όνομα της ελευθερίας, της ισότητας και της αδερφοσύνης. Εργάτες που θέτουν υποψηφιότητα για την προεδρία της δημοκρατίας! (Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν)

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτροπή προσφύγων από τα Προπύλαια


«Ζητάμε δικαίωση στον αγώνα για άσυλο για όλους τους πρόσφυγες. Να σταματήσει η καταπάτηση των δικαιωμάτων μας. Ήρθαμε κατατρεγμένοι από καθεστώτα δικτατορικά και ανελεύθερα όπως το Ιράν που μοιράζουν φυλακές, βασανιστήρια, θανατική ποινή, εξαφανίσεις αλλά και πείνα και εξαθλίωση. Πώς να ζήσουν άνθρωποι σε χώρες που τις κατέστρεψε ο πόλεμος όπως το Αφγανιστάν, το Ιράκ, η την Σομαλία; Πώς να επιβιώσεις στο Πακιστάν όταν η μισή χώρα βούλιαξε κάτω από τα νερά και η αδιαφορία της κυβέρνησης σκορπάει απελπισία, αρρώστια και θάνατο; Πώς να ζήσεις σε Αφρικανική χώρα που την έχει ρημάξει η πείνα; Καλούμε τον ελληνικό λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους φορείς που αγωνίζονται για τα δημοκρατικά δικαιώματα να στηρίξουν τον αγώνα που ξεκινάμε και δεν θα σταματήσουμε αν δεν πάρουμε τα δικαιώματα μας».
Επιτροπή προσφύγων από τα Προπύλαια