Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

ο εχθρόςόσοι δεν γνώριζαν τι σημαίνει αστυνομική βία λόγω μη συμμετοχής τους σε πορείες, διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις και κατέβηκαν στο Σύνταγμα εχθές και προχθές, σίγουρα το έμαθαν. διαπίστωσαν ότι αυτοί που τους βομβάρδισαν με χημικά, ασφυξιογόνα, βόμβες κρότου λάμψης, που τους χτύπησαν, τους κλώτσησαν, τους έσπρωξαν δεν είναι ούτε Σκοπιανοί ούτε Τούρκοι ούτε καμμιάς άλλης εθνικότητας. ήταν Έλληνες και μάλιστα ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ μιας και πολλοί από δαύτους είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

άκουσαν ορισμένα βρωμοκάναλα να ξερνάνε παραπληροφόρηση για “ταραξίες” και “βάνδαλους”.

έκαναν λοιπόν τη διαπίστωση ότι το κράτος και όλες οι εκφάνσεις του (βουλευτές, αστυνομικοί, δημοσιοκάφροι....) είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των πολιτών.

μήπως όμως δεν είναι ο μόνος εχθρός το κράτος;

γιατί εχθές και προχθές ήταν γεμάτες οι καφετερίες στο Κολωνάκι και σ' ολη την Αθήνα; γιατί ήταν γεμάτα τα σουπερ-μαρκετ και τα μαγαζιά στις γειτονιές; γιατί την ώρα που ο κόσμος στο Σύνταγμα μεταφερόταν αιμόφυρτος ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ στα νοσοκομεία δεν κατέβηκαν όλοι οι Αθηναίοι να βοηθήσουν παρά βλέπανε τα γεγονότα από το zougla.gr και από την τηλεόραση;


ΑΠΑΘΕΙΑ. Δεν πα να καεί το σύμπαν. χέστηκα

ΦΟΒΟΣ. Θα φάω ξύλο, θα συλληφθώ, θα φακελλωθώ

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Ότι και να κάνω δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε

ΑΓΝΟΙΑ. Τί παίζει εκεί ρε;

ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ. Εγώ θα αλλάξω τον κόσμο; ας το κάνουν οι μαλάκες


ψάξτε τους εχθρούς στη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας. στο μικροαστό που κρύβεται μέσα μας και που κοιτάει πως να βολευτεί, πως να πιάσει κορόιδο τον άλλο, πως να γλύψει, να ρουφιανέψει.

Δεν έχω ξυγγραφικό ταλέντο και ίσως δεν τα διατυπώνω πολύ σωστά αυτά που σκέπτομαι, νοιώθω όμως ότι μπορώ να τα μοιραστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου