Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

η "Αραβική Άνοιξη" σχεδιάστηκε από ΗΠΑ. οι επιδρομές των ΜΚΟ στην Αίγυπτο


του Tony Cartalucci
πηγή: Global Research

η εφημερίδα Los Angeles Times, στις 29 Δεκεμβρίου ανέφερε ότι "η Αίγυπτος κάνει επιδρομές σε ξένα γραφεία" για καταστολή. τρία γραφεία των ΗΠΑ ήταν ανάμεσα τους. ακτιβιστές λένε ότι ο στρατός χρησιμοποιεί το τέχνασμα της ξένης εισβολής για να τροφοδοτήσει τον εθνικισμό και να αποτρέψει την κριτική για κατάχρηση εξουσίας

ωστόσο, δεν είναι «τέχνασμα», όπως οι ΗΠΑ-χρηματοδοτούμενοι "ακτιβιστές" καταγγέλουν. και ενώ η LA Times αρνείται στο αναγνωστικό της κοινό μια τεκμηριωμένη ιστορία που είτε επιβεβαιώνει είτε αμφισβητεί "ισχυρισμούς ακτιβιστών", η κατανόηση του ρόλου των ΗΠΑ στην χρηματοδότηση για την ανατροπή στην Αίγυπτο είναι ουσιαστικής σημασίας για να κατανοήσουμε γιατί όχι μόνο οι επιδρομές των ΜΚΟ έχουν δικαιολογηθεί αλλά και την απόλυτη αναγκαιότητα για προστασία τόσο της Αιγυπτιακής εθνικής κυριαρχίας όσο και της και διεθνούς σταθερότητας.

στοιχεία που στηρίζουν τη θεωρία για σχεδίαση της "Αραβικής Άνοιξης" από ΗΠΑ στην Αίγυπτο

τον Ιανουάριο του 2011 μας ειπώθηκε ότι «αυθόρμητη», «αυτόχθονη» εξέγερση είχε ξεκινήσει να σαρώνει τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου του Χόσνι Μουμπάρακ, σε ό,τι θεωρήθηκε ως "αραβική άνοιξη". σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης θα παραδεχθούν ότι οι ΗΠΑ ήταν πίσω από τις εξεγέρσεις και ότι ήταν κάθε άλλο παρά «αυθόρμητη», ή «αυτόχθονη». σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2011 στην New York Times με τίτλο, « ομάδες στις ΗΠΑ βοηθήσανε να γεννηθούν οι Αραβικές εξεγέρσεις», αναφέρεται:
"ένας αριθμός των ομάδων και των ατόμων εμπλέκονται άμεσα με τις εξεγέρσεις και τις μεταρρυθμίσεις που σαρώνουν την περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Κινήματος Νεολαίας 6 του Απρίλη στην Αίγυπτο, το Κέντρο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου του Μπαχρέιν και των λαϊκών ακτιβιστών όπως ο Entsar Qadhi, ηγέτη της νεολαίας στην Υεμένη, η οποία έλαβε κατάρτιση και χρηματοδότηση από ομάδες όπως το Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο, το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο και το Freedom House, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα με έδρα την Ουάσιγκτον."

στο άρθρο ήθελα επίσης να προσθέσω, σχετικά με την αμερικανική National Endowment for Democracy (NED):

τα Ρεπουμπλικανικά και το Δημοκρατικά ιδρύματα είναι χαλαρά συνδεδεμένα με τα Ρεπουμπλικανικό και το Δημοκρατικό κόμμα αντίστοιχα. έχουν δημιουργηθεί από το Κονγκρέσο και χρηματοδοτούνται από το National Endowment for Democracy, το οποίο συστάθηκε το 1983 για να διοχετεύσει τις επιχορηγήσεις για την προώθηση της δημοκρατίας στις αναπτυσσόμενες χώρες. το Εθνικό Κληροδότημα (NED) λαμβάνει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από το Κογκρέσο. το Freedom House παίρνει επίσης το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του από την αμερικανική κυβέρνηση, κυρίως από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. "

δεν είναι εικασία λοιπόν, ότι οι εξεγέρσεις ήταν μέρος μιας τεράστιας γεωπολιτικής εκστρατείας που επινόησε η Δύση και πραγματοποιούνται μέσω πληρεξουσίων της με τη βοήθεια οργανισμών-βιτρίνα, συμπεριλαμβανομένων των NED, NDI, IRI, και Freedom House, και των ΜΚΟ που διατηρεί σε όλο τον κόσμο. οι προετοιμασίες για την "Αραβική άνοιξη" δεν ξεκίνησαν όταν οι αναταραχές είχαν ήδη αρχίσει, αλλά χρόνια πριν η πρώτη "γροθιά" υψωθεί, και μέσα σε αίθουσες σεμιναρίων σε πόλεις και τη Νέα Υόρκη, σε χρηματοδοτούμενες από τις ΗΠΑ εγκαταστάσεις κατάρτισης στη Σερβία, και σε στρατόπεδα στις γειτονικές χώρες, όχι μόνο εντός του ίδιου του αραβικού κόσμου.

το 2008 Αιγύπτιοι ακτιβιστές από το διαβόητο πλέον κίνημα της 6ης Απρίλη βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για την έναρξη της συνόδου κορυφής της Συμμαχίας Νεολαιϊστικων Κινημάτων την AYM (Alliance of Youth Movements), επίσης γνωστή ως Movements.org. εκεί έλαβαν εκπαίδευση, ευκαιρίες διαδικτύωσης, και υποστήριξη από διαφόρους χορηγούς από εταιρείες και από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανόμενου και του ίδιου του Στέιτ Ντηπάρτμεντ. η αναφορά της συνόδου της ΑΥΜ 2008 δηλώνει ότι o γραμματέας του Under State for Public Diplomacy και Public Affairs, James Glassman παρακολούθησε, όπως έκανε και ο Jared Glenn που κάθησε σ' όλο το υλικό σχεδιασμού πολιτικής του γραφείου του Γραμματέα του Κράτους. έξι άλλα μέλη του Στέιτ Ντηπάρτμεντ και σύμβουλοι επίσης παρακολούθησαν τη σύνοδο μεταξύ τεράστιας λίστας εταιρικών ΜΜΕ και αντιπροσώπων ιδρυμάτων.

αμέσως μετά, η 6η Απρίλη ταξίδεψε στη Σερβία για να εκπαιδευτεί από το ΗΠΑ-χρηματοδοτούμενο CANVAS, την πρώην ΗΠΑ-χρηματοδοτούμενη ΜΚΟ Otpor, που βοήθησε να ανατραπεί η κυβέρνηση της Σερβίας το 2000. η Otpor, αναφέρουν οι New York Times, ήταν "ένα καλολαδωμένο κίνημα στηριζόμενο από αρκετά εκατομμύρια δολλάρια από ΗΠΑ". μετά την επιτυχία του άλλαξε το όνομά του σε CANVAS και άρχισε να εκπαιδεύει ακτιβιστές για να χρησιμοποιούνται σε άλλες επιχειρήσεις αλλαγής καθεστώτων.

το κίνημα μετά την εκπαίδευσή του με την CANVAS, γύρισε στην Αίγυπτο το 2010, σχεδόν μαζί με τον Ελ Μπαραντέι, επικεφαλή της Διεθνούς Αντιπροσωπείας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) του ΟΗΕ. τα μέλη επίσης συνελήφθησαν ενώ περίμεναν την άφιξη του Μπαραντέι στο αεροδρόμιο του Καίρου στα μέσα Φεβρουαρίου. ήδη, ο Ελ Μπαραντέι, είχε ανακοινώσει στις αρχές του 2010 τις προθέσεις του να κατέβει για πρόεδρος στις εκλογές του 2011. μαζί, η 6η Απρίλη, ο Wael Ghonim της Google, ένας συνασπισμός άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης και ο Μπαραντέι συγκρότησαν το Εθνικό Μέτωπο για την Αλλαγή και άρχισαν να προετοιμάζουν τον ερχομό της "Αραβικής Άνοιξης"

καθαρά πλέον, η αναταραχή ήταν καιρό σχεδιασμένη, με ακτιβιστές από Τυνησία και Αίγυπτο σε αρχείο να λαμβάνουν εκπαίδευση και υποστήριξη από το εξωτερικό, ώστε να μπορούν να γυρίσουν στις πατρίδες τους και να σπείρουν μια ευρύτερης περιοχής εκστρατεία.

ένα δελτίο του AFP (διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο) το επιβεβαίωσε, όταν ο Michael Posner του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι "η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει προϋπολογισμό 50 εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία δύο χρόνια για να αναπτύξει νέες τεχνολογίες για να βοηθήσει ακτιβιστές να προστατευθούν από τη σύλληψη και τη δίωξη από αυταρχικές κυβερνήσεις". η έκθεση πήγε για να εξηγήσει ότι οι ΗΠΑ διοργάνωσε σεμινάρια κατάρτισης για 5.000 "ακτιβιστές" σε διάφορα μέρη του κόσμου. σε μια συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στη Μέση Ανατολή περίπου πριν από έξι εβδομάδες συγκεντρώθηκαν ακτιβιστές από την Τυνησία, την Αίγυπτο, τη Συρία και το Λίβανο οι οποίοι επέστρεψαν στις χώρες τους με σκοπό την κατάρτιση των συναδέλφων τους εκεί. ο Posner, θα προσθέσει, "πήγαν πίσω και υπάρχει ένα αποτέλεσμα κυματιστό". το κυματιστό αυτό αποτέλεσμα φυσικά, είναι η «αραβική άνοιξη».

η NED και το Freedom House διοικούνται από φιλοπόλεμους νεοσυντηρητικούς

η National Endowment for Democracy, παρά την δήλωση ευγενούς αποστολής που αρθρώνεται στην ιστοσελίδα της, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο για την εκτέλεση της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής. ακριβώς όπως ο στρατός χρησιμοποιείται υπό την κάλυψη ψεμμάτων όσον αφορά τα όπλα μαζικής καταστροφής και της "τρομοκρατίας", η NED απασχολείται υπό την κάλυψη του να φέρει «δημοκρατία» σε «καταπιεσμένους» ανθρώπους. ωστόσο, μια εμπεριστατωμένη ματιά στο διοικητικό συμβούλιο της NED, καθώς και το ΔΣ της θυγατρικής της, το Freedom House, παραμερίζει οποιεσδήποτε αμφιβολίες που μπορεί να πλανώνται πάνω από την πραγματική φύση αυτών των οργανώσεων και τους σκοπούς που υπηρετούν.

στο συμβούλιο διευθυντών της NED θα βρείτε πρώτα τον John Bohn που εμπορευόταν πετροχημικά, και ήταν διεθνής τραπεζίτης για 13 χρόνια με την Wells Fargo, και σήμερα λειτουργεί ως διευθυντής για μια παγκόσμια συμβουλευτική εταιρεία, την GlobalNet Partners, η οποία βοηθά ξένες επιχειρήσεις, καθιστώντας τους την "είσοδο στο σύμπλεγμα της αγοράς της Κίνας εύκολο." σίγουρα η ικανότητα Bohn να χειραγωγήσει το πολιτικό τοπίο της Κίνας μέσα από διάφορες δραστηριότητες της NED, τόσο στο εσωτερικό της Κίνας όσο και κατά μήκος της περιφέρειας αποτελεί μια ανησυχητική σύγκρουση συμφερόντων. ωστόσο, φαίνεται η «σύγκρουση συμφερόντων» να είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε όλη τη NED και το Freedom House.

ο Bohn συνδέεται με τη Rita DiMartino που εργάστηκε ως εταιρικό μέλος της AT & T για το Συμβουλίο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) ως "Αντιπρόεδρος του Κογκρέσου των σχέσεων" καθώς και επίσης η ίδια ως μέλος του CFR, επίσης, αντιπροσωπεύοντας το Fortune 500 είναι κι ο Kenneth Duberstein, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της πολεμοκάπηλης εταιρείας Boeing, της ConocoPhillips μεγάλης εταιρείας πετρελαίου, και της Mack-Cali Realty Corporation. ο Duberstein επίσης υπηρετήσει ως διευθυντής της Fannie Mae μέχρι το 2007. είναι επίσης ένα μέλος της CFR καθώς είναι πρόεδρος και στις δύο εταιρείες τη Boeing και τη ConocoPhillips.

μπορούμε στη συνέχεια να εξετάσουμε πολλά από τους πιστοποιημένους πολεμοκάπηλους που υπηρετούν στο συμβούλιο διευθυντών της NED, συμπεριλαμβανομένου και του Francis Fukuyama, Ζαλμάι Χαλιλζάντ, Γουίλ Μάρσαλ, και Vin Weber, όλα τα συμβαλλόμενα μέρη του σχεδίου υπέρ του πολέμου, υπέρ των επιχειρήσεων για ένα Νέο Αμερικανικό Αιώνα. μέσα από τις σελίδες των εγγράφων που παράγονται από αυτό το «think tank» υπάρχουν προτροπές για διάφορους προέδρους των ΗΠΑ για να συνεχίσουν τον πόλεμο εναντίον κυρίαρχων εθνών, για αύξηση των στρατευμάτων στα έθνη που έχουν ήδη καταληφθεί από τις δυνάμεις των ΗΠΑ, και αυτό ισοδυναμεί με πρόσκληση για την αμερικανική παγκόσμια ηγεμονία σε Χιτλερικό 90-σέλιδο έγγραφο με τίτλο «Ανακατασκευή άμυνας της Αμερικής." όπως θα δούμε, αυτή η φιλοπόλεμη δεξαμενή σκέψης χρησιμεύει ως ένα πλέγμα γύρω από τον οποίο κάποιοι δήθεν υπερασπιστές δικαιωμάτων του Freedom House, επίσης έλκονται.

η «Δήλωση Αρχών», υπογραφόμενη από τους προέδρους της Ned Φράνσις Φουκουγιάμα, Ζαλμάι Χαλιλζάντ, και Vin Weber, αναφέρει ότι, "θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για το μοναδικό ρόλο της Αμερικής στη διατήρηση και την επέκταση μιας διεθνούς τάξης, φιλικής για την ασφάλειά μας, την ευημερία μας, και τις αρχές μας". φυσικά με τον όρο «διεθνούς τάξης» εννοείται ανάμιξη πέρα από τα κυρίαρχα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών και απλώς χρησιμοποιείται ως ευφημισμός για τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό. στους άλλους Νεοσυντηριτικούς που υπέγραψαν με το όνομά τους τη δήλωση αυτή συμπεριλαμβάνονται η Paula Dobriansky της Freedom House, ο Dan Quayle (επίσημα), και ο Ντόναλντ Ράμσφελντ (επίσημα), μαζί με τον Paul Wolfowitz, ο Ντικ Τσένι, ο Eliot Cohen, και ο Elliot Abrams.

μια "δήλωση για το μεταπολεμικό Ιράκ" της PNAC σχετικά με την ολόψυχη υποστήριξη της εθνοσυγκρότησης διαθέτει τις υπογραφές του προέδρου της NED Γουίλ Μάρσαλ, του Frank Carlucci της Freedom House (2002), και του James Woolsey (επίσημα), μαζί με του Martin Indyk (μέλος συμβουλίου της Lowy Institute, συν-συγγραφέα της συνωμοτικής έκθεσης "Ποια διαδρομή στην Περσία;"),και, του William Kristol και του Robert Kagan των δύο πολεμοκάπηλων της Πρωτοβουλίας Εξωτερικής Πολιτικής (FPI).
θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Πρωτοβουλία Εξωτερικής Πολιτικής (FPI) είναι, για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, η τελευταία ενσάρκωση της PNAC και χαρακτήρισε πρόσφατα μια ανοικτή επιστολή προς το Σώμα Ρεπουμπλικάνων καλώντας τους να αγνοήσουν τη βούληση του αμερικανικού λαού και να εξακολουθήσουν να επιδιώκουν τον πόλεμο στη Λιβύη. η επιστολή της FPI προτείνει ακόμη ότι το ψήφισμα του ΟΗΕ που εξουσιοδοτεί τον πόλεμο στην πρώτη θέση, ήταν η εκμετάλλευση της Αμερικάνικης "ομηρίας" και ότι θα πρέπει να σημειώνεται υπέρβαση, ώστε να κάνουν περισσότερα για να "βοηθήσουν την αντιπολίτευση της Λιβύης."

μία άτιτλη επιστολή της PNAC απευθόμενη στον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους σχετικά με μια γενική πρόσκληση για την παγκόσμια φιλοπολεμική έλαβε τη σφραγίδα έγκρισης από την Ellen Bork της Freedom House (2007), του Ken Adelman (επίσης πρώην λομπίστα για την Thaksin Shinawatra της Ταϊλάνδης μέσω Edelman), και τουJames Woolsey (τυπικά), μαζί με τους εκφυλισμένους Νεοσυντηρητικούς Ρίτσαρντ Περλ, William Kristol, Robert Kagan, και τον πάντα απατεώνα δημαγωγό Daniel Pipes.

είναι ασφαλές να πούμε ότι ούτε η NED ούτε το Freedom House συγκεντρώνουν στις τάξεις τους κατάλληλους χαρακτήρες για τον υποτιθέμενο σκοπό τους "να υποστηρίζουν την ελευθερία σε όλο τον κόσμο". επίσης, είναι ασφαλές να πούμε ότι οι αρχές της "δημοκρατίας", "ελευθερίας" και "ανθρώπινων δικαιωμάτων" που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται, είναι απλώς να μοχλευθούν για να σφετεριστούν καλοπροαίρετους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσουν τη δική τους ιδιοτελή ατζέντα.

λαμβάνοντας υπόψη το ρόλο της NED και του Freedom House στην ενθάρρυνσή της εκ προμελέτης αποσταθεροποίησης με τον υποκριτικό τίτλο «αυθόρμητη, ιθαγενής» "Αραβική Άνοιξη", και την αληθινή φύση αυτών που αποτελούν τα Διοικητικά τους Συμβούλια, μπορούμε να εξετάσουμε το άρθρο των LA Times σχετικά με τις πρόσφατες επιδρομές για το ξεκαθάρισμα, αν δεν είναι εντελώς ψέμα. ομοίως, τα σχόλια που έκανε το Στέιτ Ντηπάρτμεντ καταδικάζοντας τις πρόσφατες επιδρομές στην Αίγυπτο προσλαμβάνουν μια νέα, αστεία και με πολύ υποκριτικό ύφος κάτω από το φως τεκμηριωμένη απάτη την οποία οι ΗΠΑ διενεργούν μέσω του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και των οργανώσεων που έχουν ρεκόρ στη χρηματοδότηση.

τρέχουσες επιδρομές των ΜΚΟ στην Αίγυπτο

η LA Times ισχυρίζεται:
"οι Αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας εισέβαλαν την Πέμπτη στα γραφεία 17 μη κυβερνητικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων τρία πρακτορεία με έδρα τις ΗΠΑ, ως μέρος της καταστολής στην ξένη βοήθεια που έχει κάνει κριτική από τη Δύση και απείλησαν ανθρώπινα δικαιώματα και ομάδες φιλοδημοκρατικών κινημάτων.
η κίνηση αυτή φαίνεται να είναι μέρος μιας στρατηγικής για να εκφοβίσει τους διεθνείς οργανισμούς. το κυβερνόν στρατιωτικό συμβούλιο έχει κατηγορήσει επανειλημμένα "ξένο δάχτυλο" για την εκμετάλλευση των πολιτικών και οικονομικών αναταραχών της Αιγύπτου. αλλά οι ακτιβιστές, δήλωσαν ότι ο στρατός χρησιμοποιούσε το τέχνασμα των ξένων επεμβάσεων να ανατροφοδοτήσει τον εθνικισμό και εκτρέψει την κριτική των καταχρήσεων εξουσίας."

οι LA Times συνέχισαν να περιγράφουν την απάντηση του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών:
"αυτή η ενέργεια δεν συνάδει με τη διμερή συνεργασία που είχαμε εδώ και πολλά χρόνια", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος State Department, Victoria Nuland, μετά από τις επιδρομές. "καλούμε την αιγυπτιακή κυβέρνηση να τερματίσει αμέσως την παρενόχληση του προσωπικού των ΜΚΟ, επιστροφή όλων των ακινήτων και να επιλύσει αυτό το ζήτημα αμέσως".

Αιγύπτιοι στρατιώτες και μαυροντυμένοι αστυνομικοί σάρωσαν τα γραφεία, ανέκριναν εργαζομένους και κατέσχεσαν υπολογιστές σε όλη τη χώρα. μεταξύ εκείνων που γίνανε στόχος συμπεριλαμβάνονται ομάδες των ΗΠΑ, το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο, το Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο και το Freedom House, τα οποία χρηματοδοτούνται από το Κογκρέσο για την παρακολούθηση εκλογών και την προώθηση της δημοκρατίας στο εξωτερικό".

ειρωνικά, το ανδρείκελο των ΗΠΑ Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι θα διατυμπανίσει την πλευρά του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ ισχυριζόμενος, "οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι οι φύλακες της εν τη γενέσει ελευθερίας. οι προσπάθειες για την πνίξουν θα είναι μια σημαντική οπισθοδρόμηση και σίγουρα θα αποτύχει". ο διευθυντής του Freedom House, David Kramer, επίσημα αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ υπό τη διοίκηση Μπους, ισχυρίστηκε ότι ο αιγυπτιακός στρατός καταστολής ήταν "μια εντατική εκστρατεία από την αιγυπτιακή κυβέρνηση να διαλύσει την κοινωνία των πολιτών μέσω μιας πολιτικά υποκινούμενης νομικής εκστρατείας με στόχο την πρόληψη της « παράνομης χρηματοδότησης από το εξωτερικό» στρατιωτικών επιχειρήσεων στην κοινωνία των πολιτών στην Αίγυπτο". εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της NDI Ken Wollack είπε: "πάταξη των οργανώσεων των οποίων μοναδικός σκοπός είναι να στηριχθεί η δημοκρατική διαδικασία κατά τη διάρκεια της ιστορικής μετάβασης της Αιγύπτου στέλνει ένα ανησυχητικό μήνυμα".

βλέπουμε λοιπόν, Αμερικάνικοι και Αιγυπτιακοί οργανισμοί που έχουν τεκμηριωθεί ως απάτες να ενεργούν σε απόλυτη συνεννόηση όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά σε συνδυασμό τόσο με το αμερικανικό State Department και τα εσκεμμένα ανίδεα εταιρικά ΜΜΕ. αυτές οι «ΜΚΟ» είναι ισοδύναμα με τα της δίκτυα της αυτοκρατορικής Μεγάλης Βρετανίας που είχαν απλωθεί τον κόσμο, αντικατέστησαν την εθνική κυριαρχία στο ένα έθνος μετά το άλλο και εκτελούσαν τη θέληση του στέμματος, και όχι των ανθρώπων στους οποίους κυριαρχούσαν, από την Ιρλανδία μέχρι την Ινδία, από τη Μιανμάρ μεχρι τις Αμερικανικές αποικίες.

συμπέρασμα

να σημειώσουμε και να αποκαλύψουμε την διαστρέβλωση των ιδανικών, όπως η "αντιπροσωπευτική διακυβέρνηση" εύκολα να μειώνεται σε «δημοκρατία» ή «όχλο», και την αισχρή κατάχρηση εννοιών όπως "ελευθερία του λόγου" και "ανθρώπινα δικαιώματα" από οργανώσεις όπως η NED και το Freedom House, οι οποίοι έχουν αναλάβει να μηχανευτούν συγκρούσεις που έχουν οδηγήσει σε γενοκτονία, κρατική τρομοκρατία, κωδικοποιημένα βασανιστήρια και επ 'αόριστον κράτηση καθώς και οτιδήποτε άλλο απορρέει από το βράχο της Wall Street, τη φίρμα του εταιρικού-φασισμού του Λονδίνου και το πρόθυμο προσωπικό του νεο-συντηρητικού κατεστημένου της Αμερικής και, πιο πρόσφατα, της δήθεν "φιλελεύθερης" προεδρίας του Ομπάμα.

και ενώ η Αίγυπτος έχει αναλάβει την πρόκληση να αντιμετωπίσει άμεσα προδότες και την ξενο-χρηματοδοτούμενη ανταρσία στο πλαίσιο της κυριαρχίας των συνόρων τους, όπως πρόσφατα η Λευκορωσία, η Αίγυπτος δεν είναι το μόνο έθνος που υποφέρει κάτω από την εξουθενωτική διαίρεση και την καταστροφική NED και από τις θυγατρικές τις που χρηματοδοτούνται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ το οποίο τις σπέρνει σε όλα τα έθνη.

ο νέος πρόεδρος της Τυνησίας είχε υπηρετήσει κυριολεκτικά την ατζέντα των ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες με την χρηματοδοτούμενη από τη NED "ΜΚΟ" του με έδρα το Παρίσι. η αποσταθεροποίηση στην οποία η ΜΚΟ του συνέβαλε στη άνοιξε το δρόμο για τον ερχομό του στην εξουσία. ομοίως, ένας κατάλογος των εθνών είναι τεκμηριωμένα κάτω από παρόμοιες επιθέσεις.

Μιανμάρ: η "Δημοκρατική Εικόνα" το κυρίως πολιτικό όργανο της Aung San Suu Kyi είναι υπό αμερικανική και βρετανική χρηματοδότηση.

Ταϊλάνδη: παράνομες ΜΚΟ, όπως η Prachatai, netizen Thai, και πολλές άλλες έχουν χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από ΗΠΑ σε μετρητά και ύπουλα, ανοίγοντας το δρόμο για τον υπηρέτη της Wall Street Τακσίν Σιναουάτρα για να άρει τους παραδοσιακούς θεσμούς της Ταϊλάνδης και να την αντικαταστήσει με την εγκατεστημένη από ΗΠΑ "κοινωνία των πολιτών"

Ρωσία: οι δρόμοι της Μόσχας είχαν κατακλυσθεί τη μία εβδομάδα μετά την άλλη από διαδηλωτές με επικεφαλής επιβεβαιωμένους υπαλλήλους του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, που χρηματοδοτείται για χρόνια από NED και των οποίων οι ξένο-χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ συγκροτούν το σύνολο των καταγγελόντων της "απάτης" στις πρόσφατες εκλογές της Ρωσίας.

Μαλαισία: οι χρηματοδοτούμενοι από τη NED διαδηλωτές "Bersih" προσπαθούν να σπείρουν διαίρεση και την αστάθεια για να ανοίξουν το δρόμο για το ανδρείκελο του ΔΝΤ Anwar Ibrahim για να επιστρέψει στην εξουσία και να εισάγει τους ανθρώπους της Μαλαισίας πίσω, κάτω από την αγγλο-αμερικανική υποτέλεια.

Αίγυπτος και Λευκορωσία έχουν δώσει στον κόσμο ένα μοντέλο για να ακολουθήσουν. αντί να εξαλείφουν τα πλήθη διαδηλωτών που χειραγωγούνται και χρησιμοποιούνται από τις ύπουλες αυτές οργανώσεις, όπως η αιγυπτιακός στρατός έχει κάνει, τώρα εξαρθρώνουν τις οργανώσεις και τους από το εξωτερικό χρηματοδοτούμενους προδότες από την αρχή.

με αποκαλύψεις και επιθέσεις στους ύπουλους παράγοντες της Γουόλ Στρητ και του δικτύου του Λονδίνου άμεσα, η παγκόσμια αποσταθεροποίηση που επιχείρησαν να διενεργήσουν μπορούν ακριβώς κάλιστα να αποτυγχάνουν - και όχι μόνο αποτύχουν αλλά αφήσουν πίσω γυμνούς στην μεγαλομανία τους, όλους αυτούς, και τις εγκληματικές τους προθέσεις, να τις δει όλος ο κόσμος.

και τέλος, ενώσω οι Αιγύπτιοι, αλλά και ο κόσμος, οφείλει να ελέγχει τις ΜΚΟ που ισχυρίζονται ότι προωθούν "δημοκρατία", "ελευθερία" και "ανθρώπινα δικαιώματα", θα πρέπει να ελέγχει επίσης εκείνους στους οποίους οι μη κυβερνητικές οργανώσεις επιτίθενται. άν οι δυνάμεις του "φιλελεύθερου ακτιβισμού" μπορούν να αλωθούν εντελώς, έτσι μπορούν και δυνάμεις του εθνικισμού. πρέπει να αναγνωρίσουμε τα συμφέροντα της εταιρικής χρηματοδότησης που οδηγεί τα αισχρά αυτά σχέδια, και όχι μόνο να μποϊκοτάρουμε και εξ ολοκλήρου να αντικαταστήσουμε, αλλά εν τω μεταξύ,να παρακολουθούμε τις αλληλεπιδράσεις τους, όχι μόνο με αυτές τις ΜΚΟ που έχουν πλέον επιβεβαιωθεί ότι είναι απάτες, αλλά τις διεισδύσεις που μπορούν να κάνουν για να συμβιβάσουν στις εθνικιστικές δυνάμεις που επιτίθενται. η αιώνια επαγρύπνηση είναι ένα τίμημα που πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αν η ελευθερία είναι πραγματικά κάτι που επιδιώκουμε.

ο Tony Cartalucci είναι συχνός συνεργάτης της ιστοσελίδας Global Research

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου