Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

το Ισραήλ απειλεί, το Ιράν απαντά


ο παρανοϊκός Νετανιάχου δεν κρατιέται άλλο. θέλει ζουρ-ζουρελέ επίθεση στο Ιράν μέχρι τις εκλογές στις ΗΠΑ, στις 6 Νοέμβρη φέτος. ψάχνει και για αιτίες να δικαιολογήσει την εισβολή (μιας και τα πυρηνικά του Ιράν δεν πολυπείθουν την κοινή γνώμη). ένα προκλητικό βίντεο που παρουσιάζει τον Μωάμεθ ως φιλήδονο και οι αναμενόμενες αντιδράσεις των μουσουλμάνων μάλλον αυτό το σκοπό υπηρετεί. να τροφοδοτήσει την Ισλαμοφοβία άρα και την δικαιολογία της επίθεσης στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν.

ο Αχμαντινετζάντ (φωτο) όμως που είναι πετεινός και ουχί ορνίθα, απάντησε με απειλές καταιγισμού πυραύλων σε τέτοια περίπτωση. «δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στο Ισραήλ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιρανός διοικητής της επίλεκτης δύναμης «Αλ Κουντς» των Φρουρών της Επανάστασης, στρατηγός Μοχάμεντ Αλί Τζαφαρί.

η μόνη ελπίδα του ελεύθερου κόσμου στη Μέση Ανατολή ο Άξονας της Αντίστασης Χεζμπολά-Συρία-Ιράν. πολλά σενάρια για το ρόλο που θα παίξουν Ρωσία και Κίνα. θα περάσουμε καυτό φθινόπωρο και χειμώνα φέτος όσον αφορά τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μ. Ανατολής. γιατί με τις τιμές του πετρελαίου (που δεν είναι καθόλου άσχετες με το όλο θέμα) μάλλον παγωμένος θα είναι για το πετσί μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου