Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

αίσχος! Συρία: ζώνη απαγόρευσης πτήσεων αλά Λιβύη ζητά απ' το Πεντάγωνο ο Ομπάμιας

  μετά την τελευταία επίσκεψη στη Συρία του γερουσιαστή Τζων μακΚέιν (στη φωτό η σκατόφατσα με το άσπρο μαλλί) κατά την οποία συναντήθηκε με τον προδότη στρατηγό Σαλίμ Ιντρίς (η σκατόφατσα δίπλα), μας ήρθαν και τα μαντάτα από την Ουάσινγκτον.
  ζώνη απαγόρευσης πτήσεων αλά Λιβύη ζητά απ' το Πεντάγωνο ο Ομπάμιας. η είδηση διέρρευσε από κύκλους του Λευκού Οίκου.
  τι σημαίνει no-fly-zone; ρωτήστε τους Λίβυους να σας πούνε. εισβολή σημαίνει. παραβίαση εθνικής κυριαρχία κράτους και της χάρτας του ΟΗΕ ο οποίος κάνει πάλι τα στραβά μάτια στην καταπάτηση  των κανονισμών που έχει ο ίδιος θεσπίσει, σαν γνήσιο παράρτημα της Ουάσινγκτον. με την απαγόρευση πτήσεων στην ουσία στερούν τη δυνατότητα της πολεμικής αεροπορίας της Συρίας να αντιμετωπίσει τους χιλιάδες εισβολείς στη χώρα της οι οποίοι με την συνεργασία των ντόπιων ταγματασφαλιτών ή των ντόπιων Κόντρας αν προτιμάτε, εδώ και 2 χρόνια καταστρέφουν την περήφανη χώρα που το μόνο της λάθος είναι να έχει μια κυβέρνηση που δεν υπέκειψε στον αμερικλαΝΑΤΟσιωνιστικό ιμπεριαλισμό, αρνούμενη να υπογράψει "σύμφωνο φιλίας" με το Ισραήλ και στην ουσία να παραδόσει τη χώρα στα αμερικλανά και να σπάσει μ' αυτόν τον τρόπο τον ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ  Χεζμπολλά-Συρία-Ιράν και να αφήσει δίοδο για επίθεση στο Ιράν. άλλωστε και η Συριακή "κρίση" ονομάστηκε Path to Persia από πολλούς αναλυτές.
  πως θα αντιδράσει η Συρία και η Ρωσία η οποία έχει στρατιωτική βάση στην Ταρσό (Ταρτούς) και έχει κάθε συμφέρον να τη διατηρήσει μιας και της εξασφαλίζει την παρουσία της στην Μεσόγειο; ήδη εξελιγμένα βληματα S-300 (βίντεο παρακάτω) έχουν φτάσει στη χώρα και πολύ πιθανόν να γίνει πεδίο μεγάλων συγκρούσεων, κάτι που κανένας νοήμων άνθρωπος δεν θέλει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου